Contact

Zo zijn wij bereikbaar:

Te voet en per (brom)fiets: de Gouwstraat ligt tussen de Boergoensevliet (achter de Dorpsweg aan de kant van de Maastunnel) en de Charloisse Kerksingel.

Per tram en metro: tramlijn 2 stopt op de hoek van de Boergoensevliet en de Frans Bekkerstraat, vlakbij de Gouwstraat. U kunt bijvoorbeeld bij metrostation Maashaven tramlijn 2 nemen.

Per bus: buslijn 73 stopt op de Kaatsbaan bij de Charloisse Kerksingel. U loopt dan zo de Gouwstraat in.

Per auto vanuit de Maastunnel:  neem de linker rijbaan bij het verlaten van de Maastunnel en ga op het verkeersplein rechtsaf en bij de volgende verkeerslichten weer rechts. U bent dan op de Wolphaertsbocht. Neem de 3e straat links (Clemensstraat). U moet dan om de kerk heen (éénrichting verkeer) en u rijdt zo de Gouwstraat in.

Per auto vanuit de richting Van Brienenoordbrug: neem vanaf de Van Brienenoordbrug de afslag ´Feyenoord´ en volg vervolgens de borden met Vreewijk-Charlois-Zuidplein en na het Zuidplein Charlois. Ga vlak voor de Maastunnel linksaf, bij de volgende verkeerslichten rechtdoor en dan de 3e straat links (Clemensstraat). U moet dan om de kerk heen (éénrichting verkeer) en u rijdt zo de Gouwstraat in.

Uw giften en donaties zijn hartelijk welkom op NL91 INGB 0005 141031 t.n.v. Stichting Evangelisatie Ger.Gem. Rotterdam

 

Martin Rozema
Martin Rozema
Dhr. R. Zwemer
Dhr. R. Zwemer
In de Gouwstraat
In de Gouwstraat
Greetje Nobel

Vrijwilligers, kerkenraden, scholen, JV´s, Bijbelstudiegroepen, catechiseermeesters enz. kunnen hun boeken bestellen bij ´In de Gouwstraat´. De opbrengst komt ten goede aan ons werk.