Contact

Zo zijn wij bereikbaar:

Te voet en per (brom)fiets: de Gouwstraat ligt tussen de Boergoensevliet (achter de Dorpsweg aan de kant van de Maastunnel) en de Charloisse Kerksingel.

Per tram en metro: tramlijn 2 stopt op de hoek van de Boergoensevliet en de Frans Bekkerstraat, vlakbij de Gouwstraat. U kunt bijvoorbeeld bij metrostation Maashaven tramlijn 2 nemen.

Per bus: buslijn 73 stopt op de Kaatsbaan bij de Charloisse Kerksingel. U loopt dan zo de Gouwstraat in.

Per auto vanuit de Maastunnel:  neem de linker rijbaan bij het verlaten van de Maastunnel en ga op het verkeersplein rechtsaf en bij de volgende verkeerslichten weer rechts. U bent dan op de Wolphaertsbocht. Neem de 3e straat links (Clemensstraat). U moet dan om de kerk heen (éénrichting verkeer) en u rijdt zo de Gouwstraat in.

Per auto vanuit de richting Van Brienenoordbrug: neem vanaf de Van Brienenoordbrug de afslag ´Feyenoord´ en volg vervolgens de borden met Vreewijk-Charlois-Zuidplein en na het Zuidplein Charlois. Ga vlak voor de Maastunnel linksaf, bij de volgende verkeerslichten rechtdoor en dan de 3e straat links (Clemensstraat). U moet dan om de kerk heen (éénrichting verkeer) en u rijdt zo de Gouwstraat in.

Uw giften en donaties zijn hartelijk welkom op NL91 INGB 0005 141031 t.n.v. Stichting Evangelisatie Ger.Gem. Rotterdam

 

Erik-Jan Verbruggen
Erik-Jan Verbruggen
Dhr. R. Zwemer
Dhr. R. Zwemer
In de Gouwstraat
In de Gouwstraat
Koos van der Kolk

Wilt u met een groep mensen ´In de Gouwstraat´bezoeken en veel interessante achtergrondinformatie krijgen, een wijkwandeling doen, vooraf of aansluitend een lunch gebruiken, enz.? Neem contact op!

Corina Huisman/Leanne Hobbel

Vrijwilligers, kerkenraden, scholen, JV´s, Bijbelstudiegroepen, catechiseermeesters enz. kunnen hun boeken bestellen bij ´In de Gouwstraat´. De opbrengst komt ten goede aan ons werk.